Hayır, hesabınız otomatik olarak faturalandırılmayacaktır. Güvenlik sebepleriyle kredi kartı bilgilerinizi depolamıyoruz. Planınızın bitiminden önce size bilgilendirme gönderiyoruz, bu sayede planınızı yenileyebilir veya herhangi bir aksiyon almadığınızda hesabınızı otomatik olarak kapatabilirsiniz.