Hesabınızı silmek için Locsy portalındaki Profil Ayarları bölümüne giderek hesabınızı kendiniz silebilirsiniz. Hesap silme işlemi tamamlandığında, tüm verileriniz kalıcı olarak silinecektir, bu yüzden önemli belgelerinizi ve postalarınızı önceden indirmeniz önerilir.